Sila ambil perhatian! Klik butang "Spin".

Spin
Selamat datang!

Anda boleh memesan Milk Skin dengan diskaun 50%!


OK

Membawa balik keremajaan selepas usia 40 tahun boleh dilakukan dengan cepat dan mudah

Naufal Amsyar menjawab soalan kami

Profesor dan doktor sains perubatan, Pakar terkemuka dalam kosmetologi rawatan dari pusat kecantikan dan kesihatan.

Amalan perkhidmatan: lebih daripada 20 tahun.

"Ingatlah kebenaran ringkas dan jangan dengar kepada sesiapa sahaja: anda boleh menjadi muda tanpa sebarang pembedahan plastik ataupun suntikan walaupun dalam usia tua".

Sepanjang setengah bulan yang lalu, salah satu saluran television mempunyai suatu pameran di mana mereka berbincang mengenai sesuatu yang baru dalam dunia kosmetologi. Ia adalah ubat peremajaan yang cepat, menurut program khas, boleh dipesan oleh sesiapa sahaja pada harga istimewa! Selepas rancangan television kami disiarkan, seorang profesor bersetuju untuk memberi kita satu temu bual yang pakar dalam kosmetologi rawatan - Naufal Amsyar.

Wartawan: Halo, Doktor Naufal. Beritahu saya, sudahkah pengesahan bahawa penuaan kulit selepas usia 35 tahun boleh dihentikan hanya dengan suntikan Botox ataupun pembedahan plastik dikembalikan kepada anda?

Naufal Amsyar: Hello! Sudah tentu itu tidak benar. Suntikan Botox mempunyai pelbagai komplikasi, termasuk mengubah bentuk yang tidak dapat dikembalikan daripada bahagian muka di mana suntikan tersebut telah dilakukan! Terdapat juga hasil yang membawa maut kerana tubuh menolak Botox. Di samping itu, pembedahan plastik menghilangkan kerutan hanya dalam jangka masa yang pendek, tetapi masalahnya adalah bahawa ia kembali semula dengan komplikasi. Ini adalah suatu skim yang sangat mudah bagi ahli kosmetik swasta untuk meraut kekayaan. Dan bukan semua ahli kosmetik mempunyai pengalaman dan lesen. Sebenarnya, kulit tertakluk kepada peremajaan pada usia apa pun. Ini bukan satu keajaiban, hanya sains biasa.

Sementara itu, jika anda mengetahui rahsia dan meletakkan sedikit usaha, maka anda boleh hilangkan 10-20 tahun daripada wajah anda di rumah dengan cepat. Ini dilakukan oleh beribu-ribu pesakit yang tidak melawat kosmetologi biasa dan tidak melalui apa-apa pembedahan mahal.

Rahsianya adalah pemulihan pemakanan dan rangsangan proses untuk regenerasi kulit. Oleh itu, kita meremajakannya dalam tempoh masa yang singkat!

Wartawan: Ya, tetapi tidakkah ia dianggap sebagai mustahil untuk memulihkan kulit selepas usia 45 tahun?

Naufal Amsyar: Tidak langsung! Saya telah mengembalikan keremejaan kepada ramai pesakit saya yang melebihi usia 50 tahun tanpa rasa sakit.

Koresponden: Adakah anda membantu rakan-rakan dan keluarga anda untuk meremajakan diri mereka juga?

Naufal Amsyar: Ya, isteri saya yang pertama dan paling utama. Ramai orang kadang-kadang memikirkan bahawa dia anak perempuan saya, walaupun dia dua tahun lebih tua daripada saya, 47 tahun!

Kebanyakan pesakit saya adalah orang biasa yang berusia lebih daripada usia 40 tahun yang mempunyai tanda-tanda penuaan "sebagaimana tahun-tahun berlalu". Mereka datang kepada saya dengan masalah yang teruk: kedutan yang mendalam, lipatan pada bibir dan kening, beg mata, bentuk wajah bujur, beg mata, dan lain-lain. Masalah kosmetik ini sangat menyedihkan dan membuat hidup sangat susah.

74% lelaki menjawab dengan jujur bahawa wanita yang mempunyai kedutan dan tanda-tanda muka menjadi tua bukan sesuatu tarikan seksual bagi mereka. 96% lelaki meninggalkan isteri mereka untuk kekasih yang lebih muda dan juga kerana isteri mereka berhenti menjaga diri mereka sendiri. 67% daripada majikan tidak akan mengambil wanita sebagai pekerja mereka atau bahkan menawarkan kenaikan gaji kepada wanita yang kelihatan lebih daripada usia 45 tahun! Sementara itu, ramai yang percaya bahawa kedut-kedutan yang akan datang bukanlah masalah yang besar. Dan wanita mengadu tentang kehidupan mereka yang sudah musnah. "Kenapa saya perlukan ini? Kenapa saya?". Saya menjawab kepada mereka: janganlah berputus asa, tetapi sebaliknya kembalikan kemudaan kembali kepada hidup anda!

Wartawan: Jadi bagaimanakah anda kembali keremejaan pada usia tersebut?

Naufal Amsyar: Sehingga baru-baru ini, saya telah merawat pesakit saya menggunakan kaedah gimnastik muka dan 96 latihan kompleks. Ini sangat berkesan, tetapi sangat sukar dan memakan masa. Ramai orang mempunyai masa yang sukar, kehabisan tenaga, dan tidak mempunyai masa untuk latihan harian ini. Mereka menyerah kalah dengan mudah. Bagi pesakit saya seperti itu saya mencari kaedah lain dan akhirnya menjumpai sesuatu.

Wartawan: Wah, menariknya! Sila beritahu pembaca kami sedikit sebanyak tentangnya.

Naufal Amsyar: Pusat kecantikan dan kesihatan kami telah mendapat akses yang diperakui untuk produk terbaru untuk peremajaan. Saya akui bahawa apabila pertama kali saya mendengar tentangnya saya hanya boleh tertawa. Tetapi apabila kami melakukan ujiannya, saya terkejut! 3,436 wanita yang mengambil bahagian dalam ujian tersebut menjadi lebih muda dan melihat 10-25 tahun di bawah umur mereka. Ini lebih daripada 72% daripada mereka yang diuji, manakala 23% mengalami peningkatan yang ketara, dan 5% tidak mempunyai pelbagai peningkatan.

Wartawan: Dan apakah jenis rawatan ini?

Naufal Amsyar: Saya bercakap tentang krim khas Milk Skin. Ia adalah suatu rawatan yang membolehkan anda mendapat keputusan dalam tempoh masa yang singkat - secara literal 1 minggu kemudian, pemulihan penampilan kulit dapat dilihat dan dalam tempoh beberapa bulan anda boleh memulihkan dan meremajakan kulit walaupun dalam kes-kes yang paling ekstrem.

Rawatan ini adalah hasil usaha bersama ahli kosmetik Norway dan Malaysia. Ubat asal dihasilkan hanya di Barat Laut Malaysia dan hanya baru-baru ini tersedia di seluruh dunia.

  • epidermis
  • derma
  • serat lemak di bawah kulit

Struktur kulit

Wartawan: dan bagaimanakah krim ini berfungsi?

Naufal Amsyar: Tidak ada keajaiban sama sekali, hanya sains biasa. Krim ini mengandungi "isyarat peptida" yang mampu "menaikkan semula kedalaman kulit" sel-sel muda. Dalam erti kata lain, tugas utamanya adalah untuk membina kolagen dan membangkitkan semula "matriks" antara sel-sel. Bolehkah anda bayangkan daya biologi mekanisme sedemikian? Tidak ada yang lebih berkesan untuk mengaktifkan proses regenerasi di dalam kulit. Tambahan pula ekstrak tumbuhan Malaysia yang sukar ditemui bergabung dengan hama ia sendiri untuk membantu ke dalam keberkesanan ubat.

Walaupun dengan penggunaan anda sendiri, anda akan mengaktifkan sekitar 930,000 sel. Begitulah bagaimana peremajaan berlaku. Tetapi perkara utama di sini adalah kestabilan.

Wartawan: Bunyi mengagumkan. Tetapi terangkan kepada kami, apakah maksud ini untuk orang biasa di atas 40?

Naufal Amsyar: Ini bermakna bahawa prosedur peremajaan salon berbahaya secara beransur-ansur akan lenyap dan anda boleh mengembalikan keremejaan semula di rumah sendiri dalam masa satu atau dua bulan. Milk Skin membekukan, bukan ubat penahan sakit, tetapi "mengaktifkan" badan anda pada tahap selular. Krim ini menghilangkan punca penuaan dan mengembalikan kulit kepada keadaan normal. Seseorang bukan sahaja menyingkirkan gejala. Milk Skin bertindak atas sebab penuaan dan pengeringan ia sendiri - bekalan darah yang lemah oleh sel-sel lama dan lambat.

Pada hari pertama Milk Skin melancarkan proses sistem regenerasi kulit. Dalam masa dua atau tiga minggu pemulihan akan selesai. Perkara utama adalah untuk tidak membenarkan penuaan teruk untuk berlaku semula dan mengulangi kursus perubatan ini pada masa yang tepat.

Wartawan: Beritahulah, Milk Skin, adakah ia hanya membantu menahan kedutan dan lipatan?

Naufal Amsyar: Tidak. Saya memberitahu anda: krim ini bertindak pada tahap selular, memulihkan peredaran darah, melawan proses penuaan dengan melindungi sel-sel daripada kemusnahan. Ia merangsang aliran darah ke dalam limfa untuk memulihkan bengkak, "beg", dan pengurangan bulatan gelap di sekeliling mata. Ia menguatkan struktur kulit, mengetatkan definisi, dan bentuk muka berkat penghasilan semula jadi kolagen dan elastin. Keriput, lipatan, pembengkakan kulit, beg, dan bulatan gelap di sekeliling mata, bahkan wajah bujur yang "terapung" - semua ini boleh diperbetulkan. Krim ini benar-benar berkesan!

Wartawan: Ini adalah rawatan yang sangat menarik. Apakah ia benar-benar menghilangkan masalah ini, bukan hanya untuk mengelakkan kelemahan kulit buat sementara waktu?

Naufal Amsyar: Milk Skin bahkan menghapuskan punca-punca penuaan (pada peringkat permulaan kursus) dan sepenuhnya mengembalikan semua zon masalah yang kelihatan. Percayalah, dalam tahun-tahun pengalaman saya, saya tidak mengalami remedi yang lebih berkesan. Bagi kebanyakan wanita ini adalah kaedah peremajaan yang paling mudah, berkesan dan berpatutan.

Wartawan: Anda berkata bahawa Milk Skin boleh dibelikan pada harga yang istimewa. Bolehkah sesiapa sahaja mendapatkannya?

Naufal Amsyar: Ya, sesiapa sahaja. Sudah tentu, ada satu perkara lagi. Program ini hanya aktif dalam talian sahaja (online). Sudah tentu, adalah baik untuk memulakan jualan besar-besaran di farmasi dan pusat-pusat kosmologi, tetapi kita tidak boleh membuat sebarang urusan dengan farmasi, hal ini kerana Milk Skin boleh menyebabkan kerosakan kepada perniagaan mereka. Selama bertahun-tahun orang ramai telah membeli pelbagai jenis ubatan daripada mereka dan menjalani prosedur peremajaan dan bagi mereka yang ingin kelihatan bagus mereka hanya menambahkan jumlah jualan mereka. Keadaan ini menjadikan mereka sangat gembira.

Oleh itu, keputusan telah dibuat untuk menjual Milk Skin melalui laman web yang direka khas. Walau bagaimanapun, bekerja untuk seluruh dunia sekaligus adalah mustahil, jadi kami memutuskan untuk melakukan program satu negara demi satu. Sekarang ini dilakukan di Malaysia di mana hari ini krim Milk Skin boleh diperoleh pada harga istimewa. Kemudian, kami akan melakukan program ini di negara-negara lain.

Wartawan: Sehingga berapa masa program ini akan berterusan? Adakah penduduk Malaysia dapat membeli Milk Skin pada harga yang istimewa selepas ini?

Naufal Amsyar: Ya, benar. Masa prgram akan tamat adalah 10.07.2020 . Sebelum masa ini, permintaan mesti dibuat di laman web ini. Jadi, mereka yang ingin mendapat Milk Skin pada harga yang istimewa akan menggunakan krim ini untuk menjalani kursus peremajaan, sila bergegas sekarang.

Selepas rawatan disediakan untuk pesanan online, kami dan rakan kongsi kami telah membuat tinjauan yang telah melebihi jangkaan kami

KAJIAN: apa yang anda lakukan untuk tujuan peremajaan?

Jenis-jenis perubatan lain:
23%
47%
Perubatan tradisional:
8%
Saya sedang mencari penyelesaian:
17%
Saya tidak percaya ia mustahil:
5%

Wartawan: Doktor Naufal, terima kasih untuk temubual ini! Adakah anda ingin mengatakan apa-apa kepada pembaca kami sebelum kami selesai?

Naufal Amsyar: Ya, sudah pasti. Saya ingin mengambil perhatian pembaca kepada hakikat bahawa penuaan boleh dilawan dengan mudah. Walaupun wanita yang berumur 50-70 tahun! Letakkan masa ke dalam tangan anda sendiri dan dapatkan jadi 10-20 TAHUN LEBIH MUDA!

Dan ingatlah: kedutan yang timbul daripada penuaan tidak hanya membawa ketidakselesaan. Mereka memusnahkan satu dalam tiga kehidupan wanita!

Hasil menggunakan Milk Skin:

Fatinah Adam, 75 tahun

Humaira Puteri, 67 tahun

Medina Rayyan, 62 tahun


Penting! Kesimpulan telah dibuat bahawa musim monsun adalah masa terbaik untuk memulakan kursus peremajaan. Terima kasih kepada kelembapan yang telah meningkat dalam udara, pencernaan dipercepatkan dalam badan, peredaran darah dikuatkan pada kulit, aliran darah ditingkatkan, serta aliran oksigen ke otot muka, dan kesan dari penggunaan serum memuncak dengan tinggi. Peremajaan berlaku 67% lebih cepat berbandingkan dengan penggunaan semasa waktu lain seluruh tahun. Pemulihan fungsi kulit berlaku 100% semasa keseluruhan proses peremajaan.

Berwaspadalah terhadap kepalsuan! Milk Skin yang asli boleh dijumpai hanya di LAMAN WEB RASMI atau anda boleh mengisi borang di bawah.

Punya wakti untuk memesan dengan harga diskon,
sampai penawaran akan ditransfer ke pembaca lain!




Sila ambil perhatian! Sekarang anda boleh menang diskaun tambahan Milk Skin. Klik butang "Spin". Jika anda bernasib baik, anda akan dapat memesan produk dengan harga diskaun! Semoga berjaya!

Spin
Tawaran ini berakhir

Menguntungkan! 294 myr
147 myr






We remind you, that the special price for Vietnam residents is valid only until 10.07.2020 inclusively.

Ulasan
Nurul Aqilah

Saya sangat berterima kasih kepada anda untuk maklumat tentang ubat ini. Saya telah mencari sesuatu untuk diri saya seperti ini untuk masa yang lama. Saya tak sabar untuk mendapat pakej ini! Terima kasih!

07.07.2020
Zulaikha Mahmud

Saya tmempunyai kulit yang sembab dengan kedutan dan beg di bawah mat saya seperti wanita tua. Kemudian ia semuanya telah hilang... selepas 10 hari semuanya hilang! Saya akan meneruskan kursus ini.

07.07.2020
Safiya Adil

Saya sangat menyokongnya! Ubat yang sangat berkesan terhadap penuaan kulit! Ia menghilangkan lebam-lebam di bawah mataku dan tanda-tanda tua di muka dan lengan saya.

07.07.2020
Irdina Mahmud

Doktor Naufal, terima kasih! Saya telah mencuba Milk Skin dan hidup benar-benar menjadi lebih mudah. Mari lihat bagaimana keadaan telah membaik pulih dalam masa seminggu. Ia masih awal untuk bercakap mengenainya, saya sudah menulis tentangnya. Tetapi kulit saya telah menjadi lebih licin dan lembut. Jadi saya fikir ia semuanya hanya akan bertambah lebih baik! Saya berharap bahawa selepas menjadi lebih muda dan cantik lagi, saya akan buat keputusan untuk pergi berkenalan dengan seorang lelaki. Harap-harap bekas suami saya akan rasa menyesal meninggalkan saya untuk seorang gadis muda.

07.07.2020
Ana Hisham

Weh, tolong! Saya dah penat dengan prosedur yang mahal-mahal ini dari pakar-pakar kosmetik! Tanda-tanda penuaan memang seksa diri saya. Saya tidak tahu apa yang boleh buat lagi. Saya mengambil ubat yang berbeza-beza kadan-kadang, tetapi ia semua tidak membantu saya :(

07.07.2020
Aalyah Misri

Ana, guna sedikit Milk Skin dan awak takkan menyesal. Saya pun ada pilihan, nak krim ini ke atau pembedahan. Mak dan suami saya tak suka saya lalui pembedahan, jadi saya pun pilih Milk Skin dan tak ada rasa menyesal langsung. Terima kasih kepada mak saya jumpa krim ini dan buat saya cuba. Oh, saya membelinya dalam setahun setengah yang selepas tanpa apa-apa program. Kemudian sekali lagi, sekarang saya dah tak ada lagi masalah saya teruskan dengan hidup saya, teruja dengan diri saya di sebelah suami yang penuh dengan kasih sayang. Percaya lah pada saya. Gunakannya sendiri dan awak akan nampak yang semuanya akan menjadi lebih baik.

07.07.2020
Nadhirah Zafran

Macam mana nak dapatkan Milk Skin?

07.07.2020
Iris Fadri

Nadhirah, ni pautan untuk nya. Krim ini benar-benar membantu saya!

07.07.2020
Iman Batrisya

Iris, terima kasih ya! Saya dah buat satu pesanan dah.

07.07.2020
Nur Amirah

Satu produk yang luar biasa. Saya mengesyrokannya kepada semua orang. Penat sudah dengan kedutan dan muka yang sembab. Solekan semua tak dapat sembunyikannya. Tetapi selepas saya menggunakannya Milk Skin untuk 10 hari, semua dah menjadi lebih baik.

07.07.2020
Sophia Kamal

Amirah, betul ke benda ni memang berkesan? Aku rasa aku cam kene buat pesan je...

07.07.2020
Arissa Ariff

Saya akan beritahu cerita saya juga. Saya mempunyai kes yang serupa. Saya juga mempunyai masalah dengan suami saya. Saya sudah terlalu tua dan hodoh. Dia malu. Ia menyakitkan hati saya, hampir memalingkan saya keluar. Saya mula mencari cara untuk melawan penuaan. Operasi bukanlah pilihan. Sekarang saya telah menemui artikel dan memutuskan untuk mencuba Milk Skin - ia memang macam itu la. Sayangnya, program ini tidak wujud sebelum ini. Tetapi, tak kisah lah. Saya dapat pakej ini selepas 5 hari. Saya mula gunakannya. Dan betapa bagusnya saya membelinya - 14 hari kemudian dan hasilnya tidak dapat dibayangkan. Gunakannya lah kamu semua, anda tidak akan menyesalinya.

08.07.2020
Damia Harun

Nampaknya bukan saya bukan seorang yang punyai masalah ini, tapi terima kasih kepada Tuhan yang sebulan yang lalu saya jumpa Milk Skin! Ia menghilangkan kedutan saya dengan cepat sehingga lebih daripada puluhan rawatan lain yang boleh dilakukan.

08.07.2020
Normah Zulkifli

Beritahu saya, betul ke krim ini membantu? Saya telah mencuba banyak ubat lain daripada doktor dan tiada apa yang membantu ...

08.07.2020
Saleha Misri

Normah, ya, memang betul. Ia punyai kesan yang sangat hebat dan paling penting ia tak sakit! Jadi cepat dan pesan terus! Milk Skin memang membantu saya menghilangkan kedutan dan lipatan di antara kening saya.

08.07.2020
Rosni Din

Terima kasih, krim Milk Skin bantu dengan sangat cepat! Saya dah pesan terus di laman web rasmi pengilangnya. Jangan lambat-lambatkan rawatan ini. Lagi bagus untuk merawat masalah kulit sekarang daripada tengok keremejaan awak hilang depan mata awak sendiri.

08.07.2020
Iman Khalid

Terima kasih, doktor Naufal. Jika bukan untuk anda, saya tidak percaya dengan keberkesanan krim ini! Suami saya gembira dan sering memberitahu kawan-kawannya bahawa isterinya nampak lebih muda. Perkara yang paling menarik ialah dia mula membawa saya ke restoran lebih kerap dan memberi saya lebih banyak hadiah! Terima kasih!

Dan pakej itu sampai dengan sangat laju.

08.07.2020
Liza Harith

Hasilnya hanya melebihi jangkaan saya. Saya mempunyai lebam-lebam dan beg di bawah mataku dan semua bulatannya hilang hanya dalam 6 hari! Saya memesannya daripada beberapa pakej lain untuk kawan-kawan saya.

08.07.2020
Maisarah Mas
Di laman web rasminya Saya membelinya dan mereka menelefon saya terus dengan cepat untuk mengesahkan pesanan itu. Saya tidak tahu, saya hanya mahu berjalan-jalan dengan muda dan cantik dan dapat menikmati hidup semula.
08.07.2020
Farihah Izzat
09.07.2020
Saya terjumpa artikel ini secara tidak sengaja. Saya suka apa yang saya nampak! Mereka bercakap tentang kaedah peremajaan saya. Baiklah, ia bukan milik saya, tetapi saya membelinya. Ini memang kegembiraan saya, kebahagiaan saya! Bagaimanapun, saya membaca ulasan dan menyemak selok-belok produk ini dan memesannya juga. Bagaimanapun, saya mula menggunakannya Milk Skin dan sekarang - yay!
09.07.2020
Sabrina Khir
09.07.2020
Saya dah gunakan Milk Skin untuk setahun setengah dah (kawan saya beli dari Norway). Hasil nya bercakap untuk diri sendiri dorang lah. Kesannya kuat habis. Macam saya Ia baut prosedur pengetatan wajah pulak.
09.07.2020
Nurlyn Ismail
09.07.2020
Saya baca artikel ini dan terus buat keputusan nak buat pesanan. Masalahnya perubatan biasa tak tolong saya untuk jangka masa yang panjang. Sekarang saya nak tulis kebersanan Milk Skin sampai dengan laju. Hari pertama sahaja kulit saya sudah lebih licin; memang buat saya nak beritahu kamu semua. Terima kasih banyak-banyak. Sekarang boleh saya hidup dengan normal!
09.07.2020
Maziura Wani
10.07.2020
Weh, korang semua beli ni dekat mana? Tak jual pun dekat farmasi. Takut la nak beli online. Tak nak kene tipu. Kalau tak, memang tak de makna la.
10.07.2020
Miza Faruoq
10.07.2020
Krim Milk Skin boleh dipesan HANYA di laman web rasminya dan untuk mengelakkan membuat kesilapan, hanya klik pada pautan di atas! Cepat, sementara program ini masih berlangsung. Saya telah membuat pesanan, kerana saya tahu bagaimana berkesannya produk ini berkesan (saya melihat kesannya dengan mata saya sendiri!)
10.07.2020
Disyorkan
Statistik laman web
Pengunjung hari ini:
6924 orang
Di laman web ini sekarang:
49 orang
Jumlah mereka yang telah memesan Milk Skin:
1083 orang

Hari ini anda boleh memesan Milk Skin dengan diskaun 50%

Tawaran ini berakhir